PODPORNIKI KONGRESA

GENERALNI SPONZOR

Zaupajte svoj tovor strokovnjakom

Adria Kombi je največji neodvisni intermodalni operater v Jugovzhodni Evropi, ki ponuja široko paleto cestnih in železniških transportnih rešitev. Z jasno strategijo je podjetje v tridesetih letih razvilo evropsko mrežo vlakov za prevoz kontejnerjev, polprikolic in zamenljivih tovorišč, ki povezujejo glavna industrijska središča v Evropi.

https://www.adriakombi.si/

POKROVITELJ VEČERA

ZZI je regionalno priznano podjetje s področja razvoja velikih informacijskih sistemov in zagotavljanja storitev ePoslovanja (brezpapirno B2B poslovanje), specializirano za nacionalne informacijske sisteme, rešitve za zunanjo trgovino, brezpapirno poslovanje in storitve elektronske izmenjave (RIP, EDI,...). Z bizBox platformo nudi pomoč pri vzpostavitvi digitalnih poti do vaših partnerjev in avtomatizaciji procesov v logistiki, nabavnih verigah in formalnih postopkih z javnimi institucijami. Povezujemo digitalen in realen svet ter ustvarjamo nove modele, ki večajo možnosti prilagajanja malih in velikih podjetij izzivom digitalne transformacije.

https://www.bizbox.eu/si/

ZLATA SPONZORJA

LogCenter

V Špici svetujemo in uvajamo učinkovite rešitve za oskrbovalno verigo. Poskrbimo, da svoje izdelke ustrezno označite, jih učinkovito skladiščite ter dostavite. Zagotovite si neprekinjene logistične procese tudi pri poslovanju izven pisarn s tesno povezavo mobilnih in zalednih sistemov, s povezavo fizičnega in digitalnega sveta.

https://www.spica.si/

SREBRNI SPONZORJI

BTC logistični center
Milsped
Pošta Slovenije
Schenker

BRONASTI SPONZORJI

Cargomind

SPONZOR KOSILA

SPONZOR ODMORA

DRUGI SPONZORJI

PODPORNIKI

MEDIJSKI PARTNERJI

PARTNERJI KONGRESA

SPONZOR OSVEŽITVE

SPONZORJI PRILOŽNOST ZA VAŠO PREDSTAVITEV!

Vsako leto kongres pripravljamo skupaj s številnimi sponzorji, ki kongres izkoristijo za svojo promocijo. Za več informacij o sponzorskem sodelovanju se obrnite na organizatorje.