Sponzorske priložnosti na kongresu.

Učinkovita in produktivna logistika ima na industrijo izjemen vpliv, kar pritegne veliko strokovne in splošne pozornosti zato se je samo lanskega kongresa udeležilo skoraj 300 slušateljev iz 130 različnih podjetij iz 12 držav, največ seveda s področij logistike, industrije in pa transporta.  Kongres je podprlo 24 sponzorjev, 3 medijski partnerji, 3 partnerji kongresa in 7 podpornikov.

Ker si želimo, da postanete del zadovoljnih sponzorjev, vzpostavite nove poslovne kontakte, izkoristite prednosti mreženja ter ustvarite nove poslovne priložnosti vas vabimo da se nam v sklopu sponzorskega sodelovanja pridružite na naslednjem kongresu. Za več informacij smo vam na voljo na info@logisticnikongres.si

SPONZORJI KONGRESA 2022

GENERALNI SPONZORJI

Adria Kombi je največji neodvisni intermodalni operater v… Več 

DB Schenker je eden vodilnih ponudnikov logističnih… Več

SŽ-Tovorni promet je ponudnik prevozov blaga in celovitih… Več

ZLATI SPONZORJI

EkoInfo je razvojno IT podjetje, ki s svojimi informacijskimi… Več
Ekol je eden največjih
logističnih ponudnikovVeč
GO ASSET razvija logistične in industrijske nepremičnine… Več

SREBRNI SPONZORJI

BRONASTI SPONZORJI

DRUGI SPONZORJI

MEDIJSKI SPONZORJI

PARTNERJI KONGRESA

PODPORNIKI KONGRESA

SPONZORJI KONGRESA 2022

GENERALNI SPONZORJI

ZLATI SPONZORJI

SREBRNI SPONZORJI

Milsped
Pošta Slovenije

BRONASTI SPONZORJI

DRUGI SPONZORJI

MEDIJSKI SPONZOR

PARTNERJI KONGRESA

PODPORNIKI KONGRESA

Sponzorji in podporniki kongresa 2021

GENERALNI SPONZOR

Zaupajte svoj tovor strokovnjakom

Adria Kombi je največji neodvisni intermodalni operater v Jugovzhodni Evropi, ki ponuja široko paleto cestnih in železniških transportnih rešitev. Z jasno strategijo je podjetje v tridesetih letih razvilo evropsko mrežo vlakov za prevoz kontejnerjev, polprikolic in zamenljivih tovorišč, ki povezujejo glavna industrijska središča v Evropi.

https://www.adriakombi.si/

POKROVITELJ VEČERA

ZZI je regionalno priznano podjetje s področja razvoja velikih informacijskih sistemov in zagotavljanja storitev ePoslovanja (brezpapirno B2B poslovanje), specializirano za nacionalne informacijske sisteme, rešitve za zunanjo trgovino, brezpapirno poslovanje in storitve elektronske izmenjave (RIP, EDI,...). Z bizBox platformo nudi pomoč pri vzpostavitvi digitalnih poti do vaših partnerjev in avtomatizaciji procesov v logistiki, nabavnih verigah in formalnih postopkih z javnimi institucijami. Povezujemo digitalen in realen svet ter ustvarjamo nove modele, ki večajo možnosti prilagajanja malih in velikih podjetij izzivom digitalne transformacije.

https://www.bizbox.eu/si/

ZLATA SPONZORJA

LOG CENTER ADRIA v Sežani je prvovrstni industrijski in logistični center v skupni izmeri približno 125.000 m² uporabne površine, strateško pozicioniran ob avtocestem omrežju ob slovensko-italijanski meji ter v neposredni bližini koprskega in tržaškega pristanišča. Zaradi ugodne lokacije je idealen distribucijski center tako za domače kot za, večinoma, mednarodne in transkontinentalne logistične ponudnike, končne uporabnike, avtomobilske proizvajalce in dobavitelje ter podjetja za e-trgovino. LOG CENTER MARIBOR, predviden za izgradnjo Q4/2021, se bo ponašal z odlično v neposredni bližini Maribora ter 22.000 m2 skladiščnih površin prvovrstvenega razreda A. Lokacija Hoče-Slivnica na Dravskem polju, v neposredni bližini prometnega vozlišča Maribor jug, ki predstavlja povezavo s Srednjo Evropo in Balkanom, prepriča s svojo geografsko ugodno lego. Dobre prometne povezave in lega v hitro razvijajoči se industrijski coni nudi odločilno konkurenčno prednost.

https://www.logcenteradria.com/

V Špici svetujemo in uvajamo učinkovite rešitve za oskrbovalno verigo. Poskrbimo, da svoje izdelke ustrezno označite, jih učinkovito skladiščite ter dostavite. Zagotovite si neprekinjene logistične procese tudi pri poslovanju izven pisarn s tesno povezavo mobilnih in zalednih sistemov, s povezavo fizičnega in digitalnega sveta.

https://www.spica.si/

SREBRNI SPONZORJI

BTC logistični center
Milsped
Pošta Slovenije
Schenker

BRONASTI SPONZORJI

Cargomind

SPONZOR KOSILA

S premišljenimi, inovativnimi in prilagodljivimi informacijskimi rešitvami strankam optimirajo in avtomatizirajo logistične procese. Znanje in izkušnje na področju informacijskih sistemov upravljanja notranje logistike, proizvodnih procesov, planiranja, transporta, povezovanja ter usklajevanja človeških in strojnih virov v enoten sistem so strnili v družino produktov, znano pod blagovno znamko Atlas. Servisirajo najboljše, z najboljšimi storitvami in rešitvami. Always serving the best.

https://www.epilog.net/

SPONZOR ODMORA

DRUGI SPONZORJI

PODPORNIKI

MEDIJSKI PARTNERJI

PARTNERJI KONGRESA

SPONZOR OSVEŽITVE