SPONZORJI IZKORISTITE EDINSTVENO PRILOŽNOST, DA SE PREDSTAVITE!

Slovensko logistično združenje (SLZ) že tradicionalno meseca aprila organizira mednarodni poslovno-logistični kongres Oskrbovalne verige v znanosti in praksi. Tudi v letu 2020 bo tako. Tokrat bo logistični kongres, ki bo potekal od 1. do 3. aprila 2020 v Portorožu, še bolj mednarodno (evropsko) obarvan. V okviru našega kongresa bomo v sodelovanju z Evropskim logističnim združenjem (ELA) organizirali evropski logistični kongres EUROLOG 2020. Gre za dogodek, ki vsako leto poteka v drugi državi članici ELA. Prihodnje leto je gostitelj SLZ, partner dogodka pa tudi tokrat ostajata Slovenski Avtomobilski
Grozd (ACS) in Združenje za promet pri GZS.

Mednarodna dimenzija prihajajočega kongresa, tako s strani predavateljske zasedbe kot promocije dogodka prek Evropskega logističnega združenja in njenih članic, odpira dodatne priložnosti za širjenje prepoznavnosti panoge, promocijo slovenskih uspešnih zgodb,  sodelovanje in povezovanje. 

Z dogodkom – EUROLOG ’20/LOGISTIČNI KONGRES – gradimo mostove med vami in vašimi potencialnimi strankami. Na kongresu pričakujemo do 400 domačih in tujih udeležencev. Vsako leto smo večji in boljši. To je naša osebna ambicija in zaveza do udeležencev in sponzorjev. 

Bodite z nami tudi vi in izkoristite edinstveno možnost, ravno v času, ko bo Logistični kongres gostoval mednarodni EUROLOG kongres!

Potrebujete več informacij?

PODPORNIKI KONGRESA

GENERALNI SPONZOR

PARTNERJA KONGRESA

SREBRNI SPONZORJI

IFCO
Milsped
Schenker

POKROVITELJ VEČERA

MEDIJSKI PARTNER

SPONZORJI PRILOŽNOST ZA VAŠO PREDSTAVITEV!

Vsako leto Kongres pripravljamo skupaj s številnimi sponzorji, ki kongres izkoristijo za svojo promocijo. Za več informacij o sponzorskem sodelovanju se obrnite na organizatorje.