Sponzorji

SPONZORJI KONGRESA
Sponzorji 11. Logističnega kongresa 2024

Diamantni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorja odmora

Sponzor registracije

Sponzor osvežitve

Glavna medijska partnerja

Sponzorja odmora

Sponzor registracije

Sponzor osvežitve

Glavna medijska sponzorja

Medijski sponzorji

Podporniki kongresa

Partnerja kongresa

Drugi sponzorji

SONZORJI KONGRESA
Postanite ponosni sponzor logističnega kongresa

Učinkovita in produktivna logistika ima na industrijo izjemen vpliv, kar pritegne veliko strokovne in splošne pozornosti zato se je samo Logističnega kongresa 2023 udeležilo 480 udeležencev iz 160 različnih podjetij iz 15 držav, največ seveda s področij logistike, industrije in pa transporta.  Kongres je podprlo 58 sponzorjev, 11 medijskih partnerjev, 3 partnerji kongresa in 7 podpornikov.

Vabimo vas, da postanete ponosen in zadovoljen sponzor letošnjega, že 11. mednarodnega logističnega kongresa tudi vi, in si na ta način zagotovite možnost nagovoriti skoraj 500 udeležencev, ki ga bodo tokrat obiskali. Za vse podrobnejše informacije se obrnite na ekipo kongresa!

Mednarodni Logistični kongres je največji in najpomembnejši kongres s področja logistike, transporta in proizvodne logistike v regiji. Vsako leto je podprt s strani vrhunskih domačih in tujih strokovnjakov, predavateljev, sponzorjev in udeležencev. 

Organizator dogodka

Tehnični izvajalec

X

SŽ-Tovorni promet je integralni intermodalni ponudnik prevozov po Sloveniji in v tujini. S sodobnimi logističnimi centri v Ljubljani, Mariboru, Celju in v Kopru povezujemo blagovne tokove od Severozahodne in Srednje Evrope, v Jugovzhodno Evropo in vse do Turčije. Uporabnikom ponujamo celovite logistične storitve, tako v klasičnem kot v kombiniranem prometu. Zagotavljamo hiter, zanesljiv in kakovosten prevoz, hkrati pa konkurenčne cene na vsej prevozni poti, načrtovanje transporta, svetovanje o varnosti in nakladanju blaga ter prevoz pošiljk na zahtevani relaciji.

S svojimi storitvami smo nepogrešljiv del oskrbe številnih pomembnih podjetij v Sloveniji in v tujini. Prevažamo široko paleto blaga, od težjega množičnega blaga in surovin do blaga visoke vrednosti. V sodelovanju z dolgoletnimi partnerskimi prevozniki lahko po vsej Evropi poskrbimo za nove vlakovne povezave in oblikujemo vrsto posebnih produktov, ki so vezani na hiter prevoz. Zagotavljamo pričakovano dinamiko prevozov in povezave na trase drugih evropskih vlakov.

Naše prednosti:

  • zanesljivost, hitrost, varnost in točnost prevoza
  • sproten pretok informacij, podprt s sodobnim informacijskim sistemom
  • zagotovljen in konkurenčen čas prevoza
  • skladiščenje blaga
  • možnost dostave blaga do končnih uporabnikov
  • prevoz tovora od vrat do vrat, s celotno logistiko
  • zadostno število tovornih vagonov za prevoz različnih vrst blaga
  • nadzor prevozov in spremljanje pošiljk
  • visoko kakovost prevozov
  • učinkovito poslovanje

Adria Kombi je največji neodvisni intermodalni operater v jugovzhodni Evropi, ki ponuja široko paleto rešitev kombiniranega prometa(železnica-cesta). V zadnjih tridesetih letih je jasna strategija podjetja omogočila razvoj evropske mreže vlakov za prevoz kontejnerjev, prikolic, zamenljivih tovorišč in tovornjakov, ki povezujejo glavna industrijska vozlišča po Evropi.

Frigologo je vodilno slovensko podjetje na področju hladne logistike živil z 20-letno tradicijo. Smo vaš zanesljiv in strokoven partner na področju celovitih logističnih rešitev, ki deluje na področju celotne Evrope in Balkana. Leta 2017 smo se preselili v novo skladišče in postali logist leta. Naš slogan »WORK HARD, PLAY HARD« nas kar najbolje predstavlja.

Luka Koper je večnamensko pristanišče, ki je v večinski lasti države. Osnovna dejavnost podjetja je izvajanje pretovornih in skladiščnih storitev za vse vrste blaga, kot so kontejnerji, vozila, razsuti, sipki in tekoči tovori, ki jih dopolnjujejo z vrsto dodatnih storitev. Z upoštevanjem najvišjih standardov trajnostnega razvoja in inovativnimi pristopi zagotavljajo učinkovite, zanesljive in visoko kakovostne storitve partnerjem, kar Luko Koper uvršča med najuspešnejša pristanišča v regiji in hkrati pomorsko okno v svet za številne srednjeevropske države.

METRANS, vodilni evropski nevtralni intermodalni operater, se ponaša z več kot 30-letnimi izkušnjami, 20 terminali in učinkovitim prevozom zabojnikov iz večjih pristanišč v evropsko zaledje. Naše globalno intermodalno omrežje poudarja okolju prijazne rešitve, vključno s projektom HHLA Pure. Kot licencirana železniška družba po vsej Evropi, METRANS daje prednost nemotenemu in okolju prijaznemu prevozu blaga s svojo sodobno floto lokomotiv.

Skupina TPSX ni le distribucijsko podjetje, temveč tudi razvojni center za inovativne robotske sisteme, zaradi česar je edinstvena v tem delu Evrope. Skupina TPSX Group s predano ekipo strokovnjakov postavlja industrijske standarde, saj združuje napredno tehnologijo z natančnim razumevanjem logističnih zahtev.

Za skupino TPSX je značilen vizionarski pristop. Namesto, da bi zgolj izpolnjevala obstoječe standarde, aktivno oblikuje prihodnost logistike. Z
nenehnimi raziskavami in razvojem ustvarja in uvaja najsodobnejše tehnologije, ki podjetjem omogočajo prilagajanje dinamičnim zahtevam trga.

Skupina TPSX Group ni le vodilna pri uvajanju robotskih sistemov, temveč tudi zagovornik novega razmišljanja v logistiki. Prizadeva si navdušiti druge,
da bi se spopadli s prihodnostjo, in pomaga članskim podjetjem doseči nove vrhunce z brezhibnimi procesi in učinkovito avtomatizacijo.

S podjetjem TPSX stranke ne sklenejo le partnerstva, temveč postanejo tudi del skupnosti inovatorjev. Podjetje podpira svoje stranke na vseh stopnjah izvajanja, od začetnega načrtovanja do vzpostavitve in vzdrževanja sistema. TPSX ni le dobavitelj, temveč dolgoročni partner pri doseganju vašega uspeha.

Podjetje Trace BS d.o.o. se ukvarja za razvojem, prodajo in implementacijo Programsko opremo Trace Solutions, ki je registrirana blagovna znamka v EU in v državah Balkana.

Naročniki lahko izbirajo med naslednjimi rešitvami:
– Trace Attendance – registracija delovnega časa z evidenco prisotnost
– Trace Access – kontrola dostopa v poslovne prostore z uporabo RFID kartic
– Trace MES – podpora procesov proizvodnje, povezava na stroje v proizvodnji
– Trace WMS – podpora procesom eksterne in interne logistike ter planiranju razvoza
– Trace BiD – info. sistem za nadzor procesov v proizvodnji in skladiščenju
– race KPI – informacijska podpora ključnim kazalcem poslovanja
– Trace OEE – info. sistem za postavitev skupne učinkovitosti strojev in naprav
– Trace APP – planiranje proizvodnje
– Trace Commerc

Programska oprema deluje na WIN in WEB platformi v večjezični različici in je razvita z najnovejšimi razvojnimi orodji. Nameščena je lahko lokalno na strežnik naročnika ali v oblaku.

Za uporabo programske opreme kupci plačujemo mesečno naročnino.
Mesečna naročnina vključuje:
– Brezplačno podporo 24/7/365
– Brezplačne nove verzije
– Brezplačno programiranje dopolnitve

Skrbimo za vašo varno mobilnost in vam 24 ur na dan, 7 dni na teden in vse dni v letu zagotavljamo poti brez skrbi. V 30 centrih po Sloveniji, vključno z AMZS Centrom varne vožnje na Vranskem, Šolo vožnje in Karting in motošportnim centrom v Slovenji vasi, s pravimi rešitvami – pomoč na cesti, članstvo, tehnični pregledi, registracije, zavarovanja, homologacije, servis, tečaji varne vožnje, karting, šola vožnje – navdušujemo naše člane in stranke.

Dobrodošli v AMZS!

Atrios že več kot 20 let razvija poslovne nepremičnine z združevanjem zanesljivega vodenja projektov s trajnostno, funkcionalno arhitekturo. Naš poudarek ni le na uveljavljenih vozliščih, ampak razvijamo projekte tudi na novih zelo perspektivnih logističnih in industrijskih točkah v regiji CEE/JVE, zlasti na Slovaškem, v Sloveniji in na Hrvaškem.

Contact:

Andrea Rössler, Business Development Manager
andrea.rossler@atrios.sk
 +386 31 776 586

Michal Buban, Managing Partner
michal.buban@atrios.sk 
+421 903 241 080

Z zavarovanjem terjatev v Coface nudimo podjetjem zaščito pred neplačili. Zavarovanje podjetjem omogoča, da svojim kupcem omogočijo poslovanje na odloženo plačilo, ne da bi jih pri tem skrbelo, ali bo terjatev plačana.

V Coface pripravljamo tudi napredne poslovne informacije. Zbiramo podatke o več milijonih podjetij iz celega sveta in podjetjem zagotavljamo najnovejše informacije o njihovih obstoječih ali potencialnih poslovnih partnerjih, dobaviteljih ali kupcih. Na podlagi njihove ocene rizičnosti svetujemo, ali je z njimi varno poslovati in v kolikšnem obsegu.

Tretji steber Coface ponudbe je izterjava terjatev, ki se vrši preko lokalnih partnerjev. Vedno poskrbimo za korekten in profesionalen odnos. Plačilo le v primeru uspešno izvršene izterjave.

CVS Mobile je vodilni srednjeevropski ponudnik naprednih telematskih rešitev z več kot 18 letnimi izkušnjami na področju telematike. Svoje znanje in mednarodne izkušnje vlaga v razvoj najbolj zanesljivih in najsodobnejših tehnologij, s katerimi postavlja nove mejnike upravljanja z voznimi parki in s katerimi ste vedno korak pred drugimi.

V podjetju Etiko int d.o.o. smo usmerjeni v razvoj informacijskih rešitev na področju optimizacije logističnih procesov ter avtomatizacije zajema in obdelave podatkov iz črtnih kod v proizvodnji in logistiki. Izvajamo svetovanje, zasnovo rešitev ter zagotavljamo celovite storitve implementacije in vzdrževanja programske in strojne opreme. V okviru partnerstva s ponudniki WMS, ERP in MES rešitev zagotavljamo implementacijo ustrezne strojne opreme za vsak logistični proces.

Skupina Intereuropa je vodilni ponudnik celovitih logističnih storitev v Sloveniji in jugovzhodni Evropi. Dejavnost skupine Intereuropa je zagotavljanje vseh vrst logističnih storitev s področja kopenskega, pomorskega in zračnega prometa, skladiščenja in distribucije kot tudi carinskih in drugih logističnih storitev, ki so potrebne za nemoten pretok blaga od proizvajalca do kupca.

Makom je ponudnik sanitarne opreme, papirne konfekcije, čistil in čistilnih pripomočkov, čistilnih strojev, dozirnih sistemov in predpražnikov. Ker nam skrb za okolje veliko pomeni, dajemo poudarek na ekoloških čistilih in embalažah. Nudimo kvaliteten servis, montažo ter izobraževanje s strani naših strokovnjakov. Vsakemu kupcu posebej se čim bolj posvetimo, ga osebno obravnavamo in delimo uporabne nasvete in napotke glede higiene v objektih. Trudimo se, da se vsaka, še tako zahtevna želja stranke, v podjetju uresniči.

Makom. Čisto preprosto, preprosto čisto. Že več kot 25 let.

Milšped Slovenija je del skupine Milšped Group, vodilne v regiji na področju transporta in logistike, ki deluje v 15 državah na 3 kontinentih. Z dolgoletnimi izkušnjami in logističnim znanjem smo si pridobili zaupanje priznanih partnerjev, ki so del naše zgodbe.

Z lastno floto ponujamo prilagojene rešitve za mednarodni cestni, letalski in pomorski promet ter carinsko posredovanje, distribucijo in skladiščenje.

Petrol: zanesljiv logistični partner

Petrol, vodilna energetska družba v regiji s skoraj 80-letno tradicijo, zagotavlja zanesljive transportne in logistične storitve. Zavezani so k stroškovno učinkoviti in procesno optimizirani logistiki, ki je ključna za uspešnost oskrbovalnih verig, vključno s skoraj 600 prodajnimi mesti v regiji.

Prigo je logistično podjetje, ki je na domačem in mednarodnih trgih prisotno že od 70-ih let prejšnjega stoletja. Dejavnost cestnih prevozov blaga so v družbi že v 90-ih letih začeli nadgrajevati z vzdrževanjem tovornih in osebnih vozil in postopno pridobili zastopstva za več uveljavljenih blagovnih znamk, med temi so Mercedes-Benz, MAN, ThermoKing, Michelin in druge.

Začnite svoje potovanje s Strokovnostjo dela!
Ponujamo :
• Storitve zaposlovanja / Kadrovanja
• Naš bogat bazen talentiranih filipinskih
strokovnjakov je tu, da pomaga vaši organizaciji.
Naša baza podatkov pokriva širok spekter
industrij, kar zagotavlja popolno ujemanje vaših
potreb po kadrih.
• Rešitve za zunanjega izvajalca
• Upravljajte poslovne operacije in izboljšajte
učinkovitost z našimi rešitvami za zunanjega
izvajalca.
• Registracija
• Pomagali vam bomo pri postopku akreditacije v
uradu za migrante.
• Proces uvajanja
Z vključevanjem različnih elementov usposabljanja
lahko vaša organizacija izboljša kulturno kompetentnost
in delovno uspešnost tujih delavcev, kar vodi v bolj
gladko integracijo v delovno okolje.
Kontaktirajte nas:
Work performance d.o.o.
Ulica Ljudevita Gaja 68, 42000 Kućan Marof
info@workperformance.eu
ana@workperformance.eu
+385 98 25 25 36

DB Schenker is one of the world’s leading global logistics providers — we support industry and trade in the global exchange of goods through land transport, worldwide air and ocean freight, contract logistics and supply chain management. We specialize in developing sustainable solutions and innovations fit for the future.

DB Schenker je eden od vodilnih svetovnih ponudnikov logističnih storitev – s kopenskimi, letalskimi in pomorskimi prevozi, pogodbeno logistiko in upravljanjem oskrbovalne verige podpiramo industrijo in globalno izmenjavo blaga. Specializirani smo za razvoj trajnostnih rešitev po meri partnerja in naprednih inovacij, ki naslavljajo izzive prihodnosti.

specializirano za širok spekter storitev, kot so poslovni internet, IP telefonija, mobilna telefonija, sistemska integracija, dostop do storitev v oblaku ter kolokacija. Z visokokakovostnimi glasovnimi in podatkovnimi storitvami boste lahko poenostavili IT operacije in dosegli boljšo povezljivost.

UČINKOVITA IN VARNA DIGITALNA PISARNA!

V podjetju Telprom vam pomagamo načrtovati, postaviti in vzdrževati učinkovito in kibernetsko varno digitalno okolje.

Naši strokovnjaki izbirajo varnostne rešitve FortiNet, ki med drugim omogočajo integrirano zaznavanje naprednih groženj, avtomatski odziv na grožnje, analizo prometa v realnem času, varno elektronsko pošto in varovanje spletnih aplikacij.

Želite tudi vi imeti učinkovito in varno digitalno pisarno? Oglasite se nam na info@telprom.si ali na 01 586 31 60.

Navteh je razvojno naravnano podjetje, ki skupaj s podjetjem LX Track razvija programsko in strojno opremo za potrebe transporta in logistike, združene v sistemu TrackNav.
Z dolgoletnimi izkušnjami, neprekinjenim razvojem in uporabo najnovejših IoT tehnologij strankam nudimo najnaprednejše rešitve na področjih Fleet in Transport management.

Podjetje upravljamo z zavestjo o njegovi zgodovini, ob tem pa nam je nadaljni razvoj nenehni izziv.

V podjetju TRAUSSNIG d.o.o. smo trdno prepričani, da so ljudje tisti, ki doprinesejo tisto drobno razliko, ki je odločilnega pomena. Nudimo vam individualne transportne in logistične rešitve, popolnoma usklajene z vašimi osebnimi zahtevami.

Kot uradni partner mednarodnega logista  DACHSER SE smo prisotni v vseh državah širom Evrope, kar nam  daje ključno konkurenčno prednost. Celovita mreža omogoča hiter, zanesljiv in ekonomičen transport, dnevne odpreme  ter sledljivost blaga v danem trenutku.

Ažurnost in strokovnost je prednost naše ekipe.

Postanite del naše uspešne zgodbe !

Translog je bil ustanovljen leta 2008 s sedežem v Skopju v Severni Makedoniji. Upravlja lastno popolnoma novo floto, certificirano AEO&ISO, član IATA. Popolnoma pokrit zrak, morje in cesta.

Trinet Informatika je vodilni ponudnik programskih aplikacij na področju avtomatiziranih carinskih postopkov in logistike.

30-letne izkušnje, ki temeljijo na lastni komunikacijski infrastrukturi predstavljajo pomemben faktor k učinkovitemu poslovnemu procesu naših partnerjev in k povečanju njihovih konkurenčnih prednosti.

Naše strategije so:
– stalen razvoj,
– ohranjanje strokovne odličnosti,
– izmenjava znanja in izkušenj,
– ohranjanje zadovoljstva uporabnikov in dolgoročno partnerstvo z vsemi strankami,
– širjenje kroga uporabnikov aplikacij in storitev na območju celotnega trga EU,
– in aktivno sodelovanje v mednarodnih združenjih tako kot na tehnoloških platformah.

Kako nas kontaktirati:
E-pošta: info@trinet.si
Telefon: +386 (0)1 52 00 150
Spletna stran: www.trinet.si

We Move je hitro rastoče logistično podjetje. Predstavljajo optimalnega partnerja za podjetja, ki se soočajo z izzivi v lastnih logističnih procesih ali po drugi strani za ključne dobavitelje, ki se srečujejo s konstantno spreminjajočimi se naročili kupcev. Njihova predana in motivirana ekipa je pripravljena na vaši lokaciji ponuditi celovito rešitev po meri, razvito posebej za vaše potrebe. Njihova prednost je tudi stalno izobraževanje kadra, kar je bil tudi glavni motiv za ustanovitev akademije za izobraževanje logistov. Cilj je zagotoviti najboljšo delovno silo in ekspertizo naročnikom ter izboljšati kakovost storitev. Pri iskanju visoko usposobljenega kadra je družbi v veliko pomoč tudi dostop do matične družbe Kariera.

Klemen Kindlhofer 🇸🇮

Director of Manufacturing Excellence & Innovation

As the Director of Manufacturing Excellence and Innovation, he oversees production development across eight plants within the Danfoss Hydronics division. The Ljubljana plant, under his leadership, initiated the implementation of lean principles two decades ago and has since shifted its focus to the automation and digitalization of production processes. He takes particular pride in the innovative automation solutions applied to small series production, showcasing a remarkable ROI.

Makom is a provider of sanitary equipment ranging from sanitary paper, cleaning detergents, dosing systems, cleaning machines and doormats. Our environment is very important to us and that is why we focus on providing eco-friendly cleaning fluids and packaging. We offer delivery free of charge, quality service, montage and training from our experts. Our full attention is devoted to every client, as well as our instructions and useful advice. We strive to fulfill every request our clients make, no matter how complex. 

Makom. Clean and simple, simply clean. Is and has been for more than 25 years.

Translog was established in 2008, located in Skopje, North Macedonia. Operating own brand-new fleet, AEO&ISO certified, member of IATA. Air, Sea&Road fully covered.

We manage our company with an awareness of a proud history and a drive toward constant improvement.

In the company  TRAUSSNIG d.o.o. we firmly believe that it is people who make the small difference that matters. We offer you individual transport and logistics solutions, perfectly coordinated with your personal requirements.

As an official partner of the international logistician DACHSER SE, we are present in all countries throughout Europe, which gives us a key competitive advantage. The comprehensive network enables fast, reliable and economical transport, daily dispatches and tracebility of goods at any given moment.

Promptness and professionalism is the advantage of our team.

Become part of our success story!

Navteh is an innovation-oriented company, that together with LX Track develops logistic software and hardware solutions, which are combined in the TrackNav System. With many years of experience, continuous development, and the use of the latest IoT technologies, we offer our customers the most advanced solutions in the field of Fleet and Transport management.

EFFECTIVE AND SECURE DIGITAL OFFICE!
At Telprom, we help you to plan, set up and maintain an efficient and cyber-secure digital workplace.

Our experts are choosing FortiNet security solutions which enable also integrated advanced threat detection, automated threat response, real-time traffic analysis, e-mail security and web application firewalls.

Interested in efficient and secure digital office?
Contact us at info@telprom.si or 01 586 31 60.

SoftNET is a telecommunications company specializing in a wide range of services such as business Internet, IP telephony, mobile telephony, system integration, access to cloud services and colocation.
With high-quality voice and data services, you will be able to simplify IT operations and achieve better connectivity.

DB Schenker is one of the world’s leading providers of logistics services, supporting industry and the global exchange of goods through land, air and sea freight, contract logistics and supply chain management. Through a progressive approach and the development of sustainable services, Schenker strives to reduce its carbon footprint and minimise its impact on the environment. The company is at the forefront of digital innovation, using cutting-edge technologies to optimise supply chains, increase efficiency and deliver timely information and seamless customer experiences.
By combining sustainability and digitalisation, DB Schenker offers comprehensive logistics solutions that focus on environmental responsibility while delivering excellence. As one of the leading providers also in the Slovenian market, DB Schenker sets the standard for sustainable logistics practices and continues to drive important changes towards a greener and digitally orientated future.

Prigo is a Slovenian logistics company that has been present on domestic and European markets since the 1970s. Though road transportation services are still considered the company’s traditional business, maintenance and sales activities started to develop at the beginning of the 1990s, and have contributed to official representations of famous brands like Mercedes-Benz, MAN, ThermoKing, Michelin and others.

Petrol stands as the region’s premier energy company, boasting nearly 80 years of tradition in powering transportation and logistics industry.
With a commitment to cost-efficient and process-optimised logistics, crucial for the success of supply chains, Petrol supports nearly 600 sales points across the region.

Begin your journey with Work performance!
We can offer:
• Job Placement Services / Staffing
• Our rich pool of talented Filipino professionals
is here to help your organization. Our database
covers a wide range of industries, ensuring a
perfect match for your staffing needs.
• Outsourcing Solutions
• Manage your business operations’ peaks and
enhance efficiency with our outsourcing solutions.
• Registration
• We will help with the accreditation process in the
Migrant workers office.
• Onboarding process
By incorporating different training elements your
organization can enhance the cultural competence and
job performance of foreign workers, leading to a more
seamless integration into the workplace.

Contact us:
Work performance d.o.o.
Ulica Ljudevita Gaja 68, 42000 Kućan Marof
info@workperformance.eu
ana@workperformance.

Milšped Slovenia is part of the Milšped Group, a regional leader in transport and logistics, operating in 15 countries on 3 continents with more than 3,700 employees.

The provision of integrated domestic and international transport, distribution, warehousing and customs clearance services is also made possible by the member companies AML, MBOX Terminal, SKY CARGO and M-One, which specialise in logistics services for the automotive industry and e-commerce logistics services, as well as intermodal and air transport.

Founded in 2012, Milšped Slovenia occupies a special place within the Group. Milšped Slovenia is a pioneer in logistics, a link between Europe and the Balkans.

Our warehouse in Grosuplje is both a cross-dock warehouse for groupage shipments from the EU to the Balkan countries and a bonded warehouse for the
storage of goods and all warehousing operations. Our offices in Ljubljana, Koper and Brnik offer solutions for maritime and air transport as well as customs brokerage.

We apply all procedures authorised by the Customs Administration and have a valid AEO certificate.

Milšped Slovenia is a partner that understands the specific needs and challenges of its customers and always strives to provide tailored solutions and timely responses.

The Intereuropa Group as a global logistics service is the leading supplier of complete logistic services in Slovenia and South-Eastern Europe. It offers the range of logistics services in the field of Land transport, Intercontinental transport and logistics solutions. The Intereuropa Group’s core activity is to provide all types of logistics services in the areas of land, sea and air transport, warehousing and distribution, as well as customs and other logistics services required for the smooth flow of goods from the manufacturer to the buyer.

We Move is a fast-growing logistics company, providing optimal solutions for businesses encountering challenges in their logistics processes or for key suppliers managing fluctuating customer orders. Our dedicated and motivated team offers customized solutions tailored to your specific needs. Continuous staff training is a cornerstone of our approach, underscored by the establishment of the Logistics Training Academy. Our goal is to deliver top-tier manpower and expertise to our clients, enhancing service quality. Leveraging our access to our parent company, Kariera, we ensure access to highly qualified staff for our operations.