Arhiv

Arhiv
Arhiv Logističnega kongresa

Na spodnjih povezavah boste našli nekaj zanimivih povezav in gradiv preteklih kongresov.

Arhiv
2022, 9. mednarodni Logistični kongres

V Portorožu se je od 6. do 8. aprila 2022 odvijal 9. Mednarodni Logistični kongres – oskrbovalne verige v znanosti in praksi, ki je na enem mestu združil kar 330 deležnikov iz 139 podjetij, med njimi predstavnikov logistike, prevozništva, proizvodnje, informacijskih in tehnoloških rešitev, šolstva in države. Kongres, katerega rdeča nit so vedno digitalizacija, robotizacija in avtomatizacija, je največji poudarek dal povezovanju vseh deležnikov v procesu, in pomenu logistike v turbuletnih časih epidemije s covidom19 in razmerah v Ukrajini. Dodatno pa je obravnaval tudi gradnjo logističnih centrov, logistiko po tirih in splošni tehnološki modernizaciji, tokrat s poudarki na dronih.

Arhiv
2021, 8. mednarodni Logistični kongres, EUROLOG

V Thermani Laško je od 15. do 17. septembra 2021 potekal že 8. Mednarodni Logistični kongres – oskrbovalne verige v znanosti in praksi/EUROLOG 2021. Kongresa se je to leto udeležilo 288 slušateljev iz 130 različnih podjetij iz 12 držav, največ seveda s področij logistike, industrije in pa transporta.

Mednarodni Logistični kongres je največji in najpomembnejši kongres s področja logistike, transporta in proizvodne logistike v regiji. Vsako leto podprt s strani vrhunskih domačih in tujih strokovnjakov, predavateljev, sponzorjev in udeležencev. 

Organizator dogodka

Tehnični izvajalec

X